2016. január 1-től a Hungaro Energy Kft-nél is elérhető az elektronikus számlázás

Társaságunk megalapítása óta folyamatosan fejleszti a szolgáltatásait, az elektronikus számlázás bevezetésével korszerű és egyben környezetbarát megoldást tudunk nyújtani Partnereink számlakezelési folyamatainak egyszerűsítéséhez.

Együttműködő e-számla szolgáltatónk, a Számlaközpont Zrt. magas minőségi követelmények mellett a hatályos jogszabályoknak mindenben megfelelve nyújtja szolgáltatásait sok Magyarországon ismert hazai és külföldi társaság részére, ami fontos szempont volt a kiválasztásnál.

Az elektronikus számlázás több, mint a papír alapú küldés kiváltása:

  • A Számlaközpont Zrt. minden felhasználójának online felhasználói fiókot biztosít.
  • Az elektronikus rendszer lehetővé teszi, hogy a számlamellékletek az e-számlákhoz csatoltan egyszerre kerüljenek kézbesítésre, továbbra is segítve a számlák átláthatóságát.
  • A www.szamlakozpont.hu portálra bejelentkezve a bizonylatok bármikor megnézhetők, hiteles példányként letölthetők, kontírozhatók, tetszés szerint leválogathatók vagy táblázatba rendezhetők.
  • Egyszerűbb az adatok keresése a korábbi számlákról, azok tárolását, folyamatos elérhetőségét a vonatkozó előírásoknak megfelelően a Számlaközpont Zrt. 8 évig díjmentesen biztosítja.
  • A tárolt számlák feldolgozását adatexport funkció segíti, mellyel könnyen beilleszthetők az iktatási és könyvelési rendszerbe a leválogatott bizonylatok, így megvalósítva a papírmentes számlakezelést.
  • Az e-számlákon és a számlamellékleteken is minősített aláírás és időbélyeg biztosítja a törvényi feltételeknek megfelelő hitelességet.
  • Az elektronikus számlák továbbítása titkosított (SSL) kapcsolaton keresztül valósul meg, kizárva ezzel, hogy illetéktelen kezekbe kerüljenek a dokumentumok.
  • A következő számlavezető bankok esetében: OTP Bank Nyrt., K&H Bank Zrt. és CIB Bank, az elektronikus számlázási rendszer lehetővé teszi, hogy online, netbankon keresztül kerüljenek kiegyenlítésre a kötelezettségek. A számlateljesítést a rendszer azonnal automatikusan rögzíti. Így biztonságosan, kényelmesen, bárhol és bármikor rendezhetők a számlák.

Bízunk benne, hogy minél több ügyfelünk igénybe veszi az e-számla szolgáltatásunkat!