Jön a tél – jobban kell fűteni

Jön a tél, leesett az első hó és a héten már mínusz fokokat mérhetünk éjszakánként az ország legnagyobb területén. Jobban kell fűteni!

A fűtési szezon előtti „Műszaki – biztonsági” kampányunkban már tájékoztattuk ügyfeleinket, hogy a földgáz biztonságosabb és energiatudatosabb felhasználása érdekében a Hungaro Energy Kft. a földgáz értékesítés mellett fűtéstechnikai és környezetvédelmi szolgáltatást is nyújt országosan. Egyúttal felhívtuk a figyelmet a gázfelhasználó technológiák rendeletben előírt kötelező éves műszaki-biztonsági felülvizsgálatára.

Nagy örömünkre sok ügyfelünk már igénybe vette a szolgáltatásunkat. Szakembereink a helyszíni felülvizsgálatok alkalmával szinte mindenhol tudtak tanácsot adni a gázkészülékek működtetésének optimalizálására. Több helyen olyan berendezéseket, körülményeket találtunk, hogy azonnali intézkedéseket javasoltunk a fennálló kockázatok elkerülése érdekében.

Ha valakinél idén eddig elmaradt a gázkészülékek ellenőrzése, akkor a Hungaro Energy Kft-től megrendelhető a gázfelhasználó technológiai berendezésekre az éves kötelező műszaki-biztonsági felülvizsgálat.

Rendelkezésre tudunk állni a gázkészülékek egyszeri vagy folyamatos karbantartásával is, hogy mindig biztonságosan és lehetőleg energia veszteség nélkül vehessék igénybe a Hungaro Energy Kft. földgázszolgáltatását.

Fűtsenek jobban, biztonságosan és energiatudatosan!