Karbantartás

A földgáz és villamos berendezések karbantartásával folyamatossá és biztonságossá tehető az ellátás. Jól beszabályozott, korszerű készülékekkel nagyobb hatékonyság érhető el és csökkenthető az energiafelhasználás.

A Hungaro Energy Kft. az alábbi szolgáltatásaival áll rendelkezésre:

Gázkészülék eseti vagy rendszeres karbantartása
Országos lefedettséggel vállaljuk földgázüzemű berendezések fűtési szezon előtti átvizsgálását, kitisztítását, eseti és rendszeres karbantartását, hibaelhárítást a biztonságos üzemeltetés céljából és segítséget nyújtunk a gázkészülékek működés optimalizálásához, hogy ezáltal is csökkenjen a földgáz kiadás.

Gázkészülékek éves kötelező Műszaki-biztonsági felülvizsgálata
Rendelkezésre állunk a gázkészülékek éves kötelező műszaki-biztonsági felülvizsgálatával is, így ügyfeleink mindig biztonságosan vehetik igénybe a földgázszolgáltatásunkat és megfelelhetnek a jogszabályi elvárásoknak.

Gázkészülék korszerűsítés
Több gázkészülék gyártóval és forgalmazóval kötött partner kapcsolatunkkal segíteni tudunk, hogy elavult készülékeiket kedvezményesen cserélhessék korszerű és energiatakarékos berendezésekre. Partnereink: Weishaupt, Viessmann.

Transzformátor karbantartás
Transzformátorok esti vagy rendszeres karbantartásával hozzá tudunk járulni a folyamatos villamos energia-ellátáshoz és a karbantartás hiányából adódó káresemények elkerüléséhez. Az üzemzavar kockázat lecsökkentése mellett a rendszeres karbantartással, tisztítással, hibás egységek cseréjével meghosszabbodik a transzformátorok élettartama és csökken a zajszintjük. A helyszíni felmérés során javaslattétel történhet szükségesnek vagy előnyösnek ítélt műszaki változtatásokra, melyek egyben megtakarítással is járhatnak.

Érintésvédelem
Munkatársaink helyszíni felülvizsgálat során műszeres méréssel megállapítják, hogy a villamos berendezések megfelelnek-e az érvényben lévő érintésvédelmi szabványoknak. A szükséges beavatkozások elvégzésével elkerülhetők a feszültség alatt lévő berendezések által okozott sérülések, áramütések.

Fő a biztonságos, energiatakarékos működés!
Ügyeljenek készülékeik rendszeres felülvizsgálatára, ha tehetik, korszerűsítéssel csökkentsék az energiafelhasználásukat!
Kérjék cégükre szabott egyedi ajánlatunkat!

AJÁNLATOT KÉREK