Megrendelhető nálunk a 11/2013.(III.21.) NGM rendeletben előírt éves kötelező műszaki- biztonsági felülvizsgálat a gázfelhasználó technológiai berendezésekre.

Annak érdekében, hogy partnereinknek segítségére lehessünk a földgáz biztonságosabb, hatékonyabb és környezettudatosabb felhasználásában, 2014-től a földgáz értékesítés mellett fűtéstechnikai és környezetvédelmi szolgáltatást is nyújtunk országosan. Ennek keretében megrendelhető nálunk a 11/2013.(III.21.) NGM rendeletben előírt éves kötelező műszaki- biztonsági felülvizsgálat a gázfelhasználó technológiai berendezésekre.

A rendelet által érintett felhasználóknál az előírt szakmai követelményeknek megfelelő szakembereink előre egyeztetett időpontban elvégzik a helyszíni felülvizsgálatot, és ha mindent rendben találnak, a kiállított jegyzőkönyv megküldhető a területileg illetékes elosztó társaságnak.

A jegyzőkönyv hiányában a földgázelosztó –felszólítást követően– szüneteltetheti a földgázszolgáltatást. Sokkal fontosabb szempont azonban az emberi élet védelme és az értékek megóvása a biztonságtechnikai előírások betartásával. Jó szem előtt tartani azt is, hogy a nem biztonságos gázfelhasználó technológiai berendezés üzemeltetéséből eredő károkért a biztosító nem tartozik felelősséggel, valamint a jegyzőkönyv meglétét egy tűzoltósági vagy munkavédelmi ellenőrzés során is kérhetik.

Szolgáltatásunkat országosan nyújtjuk és olyan cégek is igénybe vehetik, akik jelenleg nem a Hungaro Energy Kft. gázellátásában állnak.

Igény esetén Értékesítési vezetőnk bővebb információt nyújt az érdeklődőknek. Várjuk a megrendelésüket.