Bemutatkozás

A Hungaro Energy Kft. földgáz és villamos energia értékesítéssel, ehhez kapcsolódó karbantartási tevékenységekkel és energetikai tanácsadással áll partnerei rendelkezésére.

A Hungaro Energy Kft. 2008-ban alakult, pécsi székhelyű és 100% magyar magán tulajdonban áll. A munkatársak multinacionális energetikai társaságoknál szerzett komoly szakmai tapasztalattal és a magánvállalkozásokra jellemző ügyfélközpontú szemléletmóddal rendelkeznek.

A kezdeti régiós földgáz kereskedelem már 2010-től országossá vált. A hazai földgázfelhasználó ipari, kereskedelmi cégek, valamint önkormányzatok földgázszolgáltatással kapcsolatos igényeinek mind jobb megismerése a földgáz kereskedelem mellett folyamatos fejlesztésekre, országosan elérhető kiegészítő szolgáltatások nyújtására ösztönözte a Társaságot.

2014-től fűtéstechnikai és környezetvédelmi szolgáltatást is nyújtunk. Vállaljuk földgázüzemű berendezések komplex felülvizsgálatát, rendszeres karbantartását a biztonságos üzemeltetés céljából és segítséget nyújtunk a gázkészülékek működés optimalizálásához a földgázfelhasználás csökkentése érdekében. Vállaljuk továbbá a telephelyeket érintő releváns környezetvédelmi jelentések, bevallások elkészítését, igény esetén további környezetvédelmi feladatok ellátását, tanácsadást.

2015-ben az energetikai tanácsadás területén léptünk nagyobbat előre, energetikai audit szolgáltatást is nyújtunk és segítjük partnereink energiatudatos, költségkímélő törekvéseit.

2016-tól komoly felkészülést követően elindítottuk országos lefedettséggel a villamos energia szolgáltatást és készen állunk a villamos energia felhasználással összefüggő karbantartási és felülvizsgálati igények kielégítésére is, mint pl. transzformátor karbantartás és érintésvédelmi felülvizsgálat. Irodák, csarnokok, külső telephelyek világítás korszerűsítése is megrendelhető nálunk.

A Hungaro Energy Kft. mostanra az átrendeződő energiakereskedelmi piac folyamatosan erősödő, egyre nagyobb részesedéssel bíró szereplőjévé vált, mely alternatívát kínál minden nem lakossági földgáz és villamos energia felhasználó számára.

Szlogenünk: Energiánkkal hozzájárulunk üzleti sikereihez

Úgy gondoljuk, hogy a földgáz és villamos energia kereskedelem több, mint a szerződés megkötése és a havi számlázás. Biztonságos energiaellátásra és hosszú távú partnerségre törekszünk. Nem sablon szerződésekhez igazítjuk az ügyféligényeket. Előnyös gáz- és villamos energia árat, egyedi, rugalmas szerződési konstrukciókat kínálunk. Ha igény vagy kérdés merül fel, rövid időn belül érdemi választ adunk. Tanácsadással segítjük az optimális kapacitáslekötést és ügyfeleink energiamegtakarítást célzó törekvéseit. Saját fejlesztésű számlázó rendszerünk révén részletes számlamellékletben áttekinthető formában mutatjuk ki a havi energiafogyasztás elszámolását.

Ügyfeleink között távhőszolgáltatók, önkormányzatok, ipari parkok, bankok, szállodák, irodaházak, nagyobb kereskedelmi egységek, oktatási és kulturális intézmények, valamint több ágazatban működő termelőüzemek vannak.

Weblapunkon megtalálhatók üzletágaink ismertetői, a földgáz- és villamos energia szolgáltatással kapcsolatos hatályos jogszabályok, a hírek, aktualitások között folyamatosan tájékozódhatnak az energiaipar legfontosabb külföldi és belföldi eseményeiről is.

A Hungaro Energy Kft. megbízható energia szolgáltató és megfelelő partnere minden energiafogyasztásban és költségcsökkentésben érdekelt felhasználónak. Értékesítő kollégáink várják megkeresését, kérje cégükre szabott egyedi ajánlatunkat!