Kapcsolat

Hungaro Energy Földgáz, Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft.

7621 Pécs, Dischka Győző u. 2.

Tel.: 72/515-830
Fax: 72/515-831
E-mail: info[at]hungaroenergy[dot]hu
Web: www.hungaroenergy.hu
Adószám: 14498811-2-02

Kapcsolat űrlap

Üzenjen nekünk!

Az alábbi űrlap segítségével üzenetet küldhet számunkra. Szívesen vesszük észrevételeit, kérdéseit, ajánlatkérését szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Kérjük a kötelezően kitöltendő mezőket hiánytalanul töltse ki, hogy kollégánk keresni tudja Önt a megadott elérhetőségei valamelyikén!

Kollégáink elérhetőségei

Katics Ákos
ügyvezető

Tel.: 30/267-3740

E-mail: akatics[at]hungaroenergy[dot]hu

Katics Ákos ügyvezető - A PTE-n angol nyelvű közgazdász végzettséget, majd a Budapesti Corvinus Egyetemen energetikai szakközgazdász diplomát szerzett. Energiaipari ismereteit Bécsben energia tőzsdei trader diplomával és brókerképző tanulmányokkal egészítette ki. A Hungaro Energy Kft. 2008-as megalapítása óta a cég egyik tulajdonosaként tölti be az ügyvezetői pozíciót. Meghatározó szerepe van abban, hogy a társaság a folyamatosan változó piaci környezetben stabilan fejlődő szereplője a magyar földgáz és villamosenergia kereskedelemnek és a kiegészítő karbantartási és tanácsadási szolgáltatásokkal komplex megoldásokat tud nyújtani Magyarország teljes területén. A cég irányítása mellett közvetlenül felügyeli a gazdasági – pénzügyi, valamint a humánpolitikai és informatikai területeket.
Katics József
stratégiai igazgató

Tel.: 30/936-1420

E-mail: jkatics[at]hungaroenergy[dot]hu

Katics József stratégiai igazgató - Okl. építőmérnöki diplomája mellett gázvezeték építést irányító végzettséggel is rendelkezik. A közüzemi szolgáltatásban, majd a magasépítés területén eltöltött évek után 1986-tól foglalkozik az energia iparban gázvezetékek kivitelezésével. A Platina - Bau Zrt tulajdonos vezérigazgatójaként szerzett tapasztalatokat a Hungaro Energy Kft 2008-as megalapítása óta hasznosítja a stratégiai fejlesztések területén. 50%-os tulajdonosként jelentősen hozzájárul a Kft energia piaci szereplését meghatározó gyors döntésekhez.
Perlaky Júlia
nemzetközi üzletfejlesztési vezető

Tel.: 30/351-2500

E-mail: jperlaky[at]hungaroenergy[dot]hu

Perlaky Júlia nemzetközi üzletfejlesztési vezető - A PTE-n szerzett okl. közgazdász végzettséget. A diploma megszerzése óta az energia iparban dolgozik. A Dél-dunántúli Gázszolgáltatónál, az E.ON Hungáriánál és a Shell Hungary-nél töltött be kiemelt szakértői és vezetői pozíciókat. A Hungaro Energy Kft-nél 2010 óta dolgozik, 3 évig gázbeszerzési vezetőként, melynek során a legelőnyösebb gázforrások feltárásáért és a napi vevői gázigények ellátásáért felelt. Jelenleg Nemzetközi üzletfejlesztési vezetőként képviseli a Kft-t a hazai szakmai szervezetekben. A nemzetközi fölgáz tevékenységben többek között külföldi gázkereskedelmi ügyletek kezelése, szerződéskötés, nemzetközi energiapiacok vizsgálata, kapacitásgazdálkodás tartozik feladatai közé. Felelős még a villamosenergia forrásszerződésekért és a villamosenergia piacon működő rendszerüzemeltetőkkel való szerződéskötésért, kapcsolattartásért.
Fülöp Mária
értékesítési menedzser

Tel.: 30/378-2127

E-mail: mfulop[at]hungaroenergy[dot]hu

Fülöp Mária értékesítési menedzser
Matuz Anett
értékesítési referens

Tel.: 30/628-5076

E-mail: amatuz[at]hungaroenergy[dot]hu

Matuz Anett értékesítési referens - A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán szerzett diplomát kereskedelem és marketing alapszakon, majd maradva ezen a területen bővítette értékesítési ismereteit marketing mesterszakon. 2015 óta dolgozik a Hungaro Energy Kft-nél értékesítési referensként. Tevékenységi körébe tartozik a földgáz és villamos energia árajánlatok készítésében való közreműködés, ügyfelekkel való kapcsolattartás, ügyfélszerződések kezelése, kereskedőváltás adminisztratív feladatainak ellátása, marketing anyagok előkészítse és a kivitelezőkkel való kapcsolattartás.
Mohácsi András
ügyfélkapcsolati és elszámolási referens

Tel.: 30/989-3555

E-mail: amohacsi[at]hungaroenergy[dot]hu

Mohácsi András ügyfélkapcsolati és elszámolási referens - A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán szerzett diplomát pénzügy és számvitel szakon, emellett mérlegképes könyvelő szakképesítéssel is rendelkezik. Pénzügyi és közigazgatási területen szerzett több éves szakmai tapasztalatot. 2016 május óta dolgozik a Hungaro Energy Kft-nél ügyfélkapcsolati és elszámolási referensként. Tevékenységi körébe tartozik az ügyfelekkel való kapcsolattartás, a gázfogyasztás és villamos energia elszámolások elkészítése, valamint az ügyfelek műszaki jellegű igényeinek ügyintézése az elosztó társaságoknál.